Увага, розшук! Поліція шукає учасника перестрілки під судом (ФОТО)

,

7864Правоохоронці оголосили в розшук Костянтина Волкова, якого підозрюють у замаху на вбивство, повідомляють в обласній поліції.

«Слідче управління ГУНП в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 та статтею 15 (замах на вбивство) Кримінального кодексу та частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу, розшукує Волкова Костянтина Володимировича, 1985 року народження, жителя м. Кіровоград», – повідомляють правоохоронці.

Працівники поліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Волкова Костянтина Володимировича, з проханням повідомити за телефоном «102» або до найближчого відділу чи відділення поліції.

Нагадаємо, минулого тижня у Кіровограді бандити влаштували стрілянину біля Кіровського районного суду Кіровограда. Стрілянина відбулася в той час, коли в суді мала слухатися справа щодо одного з бандитів.

У перестрілці, за різними даними, постраждало троє учасників. Двоє наразі знаходяться у лікарні. Один – зник. 

За влаштовану стрілянину правоохоронці затримали трьох осіб. Їх узяли під варто на два місяці без можливості внесення застави.
e-max.it: your social media marketing partner