У день відкриття Банку речей кіровоградці принесли більше 200 кілограмів одягу

, Олена Сідорова

7879У день відкриття при Кіровоградській Великій хоральній синагозі Банку речей для нужденних волонтерам принесли більше двох сотень кілограмів речей, розповіла «КП» координатор ініціативи Єлизавета Булгачова сьогодні, 27 лютого.

– Одяг принесли 16 людей – всього більше 200 кілограмів. Що дивно, несли навіть новий одяг, багато теплих курточок. Одна жінка принесла дитячі іграшки, кілька людей – рюкзаки і сумки. Тепер це все ми посортуємо, щоб людям було зручніше і швидше вибрати те, що потрібно. Дуже задоволена, що люди так відгукнулися, – наголошує Єлизавета і додає, за речами вже прийшла жінка, яка взяла два светри і берет для своєї мами. – Дві жінки сказали, що прийдуть за речами тоді, коли їх буде трохи більше.

Як писала «КП», одяг безкоштовно видаватимуть тим, хто його потребує – малозабезпечені, багатодітні родини, безхатьки, переселенці, постраждалі від надзвичайних ситуацій і так далі. Дитячі речі завозитимуть до дитячого будинку. До тих, хто приноситиме речі, організатори звертаються з єдиним проханням – одяг має бути чистий і придатний.

Наступний збір речей планується попередньо у неділю, 19 березня, з 13:00 до 15:00. У цей же час, відповідно, відбуватиметься і видача одягу. Втім, дату прийому краще уточнювати за телефоном (066) 414-17-66 (Єлизавета).

Речі приймають за адресою: вул. Віктора Чміленка, 90/40 (синагога).

7877

e-max.it: your social media marketing partner