Підлітків, які побили, а потім згвалтували семикласницю, відпустили під домашній арешт

, КП

7974Трьох підлітків, які побили, а потім згвалтували семикласницю, відпустили під домашній арешт вчора, 6 березня, повідомили у прокуратурі області.

Запобіжний захід підліткам обрали лише через два з половиною тижні після злочину.

– В однієї дитини не було законних представників, в іншої не було адвоката. А без них ніхто не може вручити підозрюваним клопотання про обрання запобіжного заходу. Зараз ці питання вже вирішили і процесуальний керівник – прокурор місцевої прокуратури наполягав на тому, щоб обрати запобіжні заходи, не дивлячись на те, що вони неповнолітні, – сказала «КП» речник прокуратури області Оксана Звенигородська.

«КП» також з’ясувала, що всі учасники інциденту навчаються у різних школах. Проте в навчальних закладах коментувати ситуацію категорично відмовляються. Більше того, обурюються, як це журналісти можуть про таке запитувати!

– Виховують її так само, як і інших дітей, – відрізала вчителька однієї з учениць-нападниць. – Але це підлітковий вік, ризикований вік. І передбачити те, що дитина може потрапити у неприємну ситуацію або щось вчинити, ніхто не може – ні батьки, ні школа. Інформація щодо цієї ситуації – конфіденційна, таємниця слідства. Ніяких коментарів з цієї справи не може бути!

Відмовилися прокоментувати ситуацію і в управлінні освіти міської ради, мотивуючи тим, що офіційної інформації про цей інцидент вони не отримали.

Нагадаємо, в обласному центрі двоє дівчат-підлітків побили 12-річну дівчинку, а потім змусили її до сексуальних стосунків із 17-річним хлопцем. Усе це знімали на відео.

Інцидент стався ще 16 лютого. Відбувалося все близько 19:00 години біля супермаркету! Знайшли постраждалу вже 17 лютого, близько першої ночі.
e-max.it: your social media marketing partner