У Новоархангельському районі затриманий побив офіцера поліції

, Олена Сідорова

8176У Новоархангельському районі за фактом нанесення тілесних ушкоджень офіцеру поліції правоохоронці відкрили кримінальне провадження, повідомляють в обласній поліції.

Подія сталася вчора, 19 березня. До поліції доправили 29-річного тамтешнього жителя, який, перебуваючи у нетверезому стані, неподалік супермаркету став активним учасником бійки, в ході якої наніс удар по голові іншій особі, а також отримав тілесні ушкодження сам.

Незважаючи на наявні записи камер відеоспостереження, чоловік почав вимагати у поліцейських не притягувати його до відповідальності, інакше обіцяв звинуватити їх у своєму побитті. Коли ж на його вимоги правоохоронці не пристали, чоловік покликав до адмінбудівлі родичів та знайомих, спровокував конфлікт, у ході якого тілесні ушкодження отримав дільничний офіцер поліції.

Інформацію по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, частиною 1 статті 296 – хуліганство, частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу – умисне легке тілесне ушкодження. За такі дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

За цим фактом також призначили службове розслідування.
e-max.it: your social media marketing partner