На Кіровоградщині оголосили конкурс на здобуття премії Сухомлинського

, КП

8219У Кіровоградській області оголосили конкурс на здобуття щорічної обласної педагогічної премії імені Сухомлинського, повідомляють в управлінні освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

Премію присуджують на конкурсній основі організаторам освіти, працівникам органів управління освітою, методичних установ, керівникам, педагогічним, науково-педагогічним працівникам навчальних закладів, представникам громадських організацій за значні досягнення у розвитку освіти, творчій реалізації і розвитку педагогічних ідей Сухомлинського, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки, передового педагогічного досвіду, за вагомі успіхи у професійній діяльності, у навчанні й вихованні молоді.


Керівники установ, організацій, навчальних закладів, які висувають кандидатури на присудження педагогічної премії, персонально повинні подати секретарю конкурсної комісії подання, розгорнуту характеристику педагогічної, наукової, громадської діяльності, методичні розробки, підручники, винаходи, авторські твори, перелік публікацій тощо.


У разі висування кандидатур громадськими організаціями, до документів додається експертна оцінка, надана методичними кабінетами управлінь освіти чи іншими закладами галузі освіти.


До у часті у конкурсі не допускаються особи, які входять до складу конкурсної комісії, а також ті, кому уже присуджувалася премія раніше.


Прийом документів на здобуття педагогічної премії триватиме до 30 квітня за адресою: вул. Дворцова, 32/29, Кіровоград, 25022 (управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації).


За довідками звертатись за телефоном: (0522) 24-03-39 (секретар конкурсної комісії Наталія Валеріївна Виноградова).

e-max.it: your social media marketing partner