Очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко увійшов у ТОП-3 найефективніших голів ОДА

, Олена Сідорова

8662Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко увійшов у трійку найефективніших голів ОДА України. Такий рейтинг за результатами роботи очільників областей за перший квартал цього року оприлюднив Комітет виборців України сьогодні, 25 квітня.

Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.

Перше місце в рейтингу голів ОДА посіла очільниця Харківської області Юлія Світлична. Друге – очільник Донецької області Павло Жебрівський.

На третьому місці в рейтингу, як і за результатами роботи у 2016 році, залишився очільник Кіровоградської області Сергій Кузьменко, оскільки Кіровоградщина – одна з перших в Україні за темпами соціально-економічного розвитку.

У першому кварталі промисловість області зросла на 8%, будівництво зросло більше, ніж вдвічі, обсяг експорту зріс в 2,3 рази.

Кузьменко також отримав високі результати від експертів. Зокрема, високо було оцінено діяльність в напрямку енергомодернізації. За лютий-березень на впровадження енергоефективних заходів фізичним особам було видано енергокредитів на суму більше 10 мільйонів гривень.

Повний звіт «Рейтинг діяльності голів ОДА за І квартал 2017 року» можна переглянути за посиланням.

 

8663

e-max.it: your social media marketing partner