У Світловодську відбудеться щорічний «Мистецький узвіз»

, Олена Сідорова

8670Біля набережної Світловодська відбудеться щорічна культурна подія «Мистецький узвіз» у неділю, 30 квітня, повідомляють організатори у соцмережах.

«Подібний захід буде проводитися вже втретє. Його організатори – громадські активісти та небайдужа молодь Світловодська – власними силами (без залучення політичних сил та бізнесу) облаштовують територію спуску, створюючи затишний і комфортний куточок для відпочинку, де й проводиться мистецьке свято. Усе робиться з любов’ю до рідного міста, тому ця культурна подія просто неба вже здобула неабияку популярність серед світловодців та гостей міста», – йдеться в описі заходу.

На «Мистецькому узвозі» відвідувачів чекають: ексклюзивна концертна та розважальна програма творчих колективів Світловодського міського палацу культури, виступи юних музикантів музичної школи та школи мистецтв, виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та професійних художників, майстер-класи, розваги для дітей. Також під час заходу нагороджуватимуть учасниць онлайн-конкурсу «Міс Світловодськ 2017».

Початок о 12:00.

Детальна інформація за телефонами: (097) 715-53-57 (Богдан) або (067) 754-85-92 (Юлія).
e-max.it: your social media marketing partner