У Кіровограді визначили переможців «Громадського бюджету»

, КП

8571В обласному центрі визначили переможців проектів, які містяни надсилали в рамках програми «Громадський бюджет» вчора, 22 травня, повідомляють у міськраді.

Лiдером серед великих проектів став «Благоустрій скверу «Покровський» із кошторисом 740 тисяч 500 гривень. За цей проект проголосували 1839 осіб.


На другому місці опинився проект, який передбачає заміну вікон у навчально-виховному об’єднанні №8, – «Зiгрiємо наших дiтей та покращимо обличчя нашого мікрорайону». Вартість цього проекту – 795 тисяч 600 гривень. Однак у рамках «Громадського бюджету» цей проект не можуть профінансувати у повному обсязі. Наразі розглядають можливість профінансувати частково або шукатимуть кошти для його фінансування в програмі розвитку закладів освіти.


Серед малих проектів визначили 22 переможці.

Нагадаємо, загалом у програмі «Громадський бюджет» зареєстрували 96 проектів, з яких 42 великих і 54 малих. На голосування було представлено 86.


Проголосувати за проекти можна було двома способами на офіційному сайті міської за посиланням або заповнити паперову анкету у міській раді.


Як повідомляла «КП», у міській раді ініціювали запровадження «Громадського бюджету». Кожен житель Кіровограда, навіть якщо він не прописаний у місті, якому виповнилося 16 років, може розробити власний проект розвитку міста.


Цьогоріч у мiському бюджетi на 2017 рік вперше передбачили кошти за програмою «Громадський бюджет» в сумі 3 мільйона гривень.

 

91199118

e-max.it: your social media marketing partner