Дружина ув’язненого допомагала організувати замах на вбивство працівника СІЗО

, Олена Сідорова

9048Замах на вбивство заступника начальника установи виконання покарань №14 допомагала організовувати жінка – дружина ув’язненого. Нині їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці, повідомляють у Ленінському районному суді Кіровограда.

Зокрема, жінку підозрюють у замовленні та організації замаху на життя.

Згідно зі статтею 348 Кримінального кодексу України вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу чи його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, а також члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця у зв’язку з їх діяльністю щодо охорони громадського порядку – караються позбавленням волі терміном від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Як писала «КП», близько п’ятої ранку 19 травня в обласній поліції повідомили, що в одному із спальних мікрорайонів міста невідомі підірвали автомобіль. Власник авто отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Надвечір правоохоронці зізналися – вибух зімітували, аби врятувати чоловікові життя. Замовника, посередників і найманого вбивцю затримали.
e-max.it: your social media marketing partner