У Кіровограді затримали сутенера, який три роки ховався в Криму

,

9211В обласному центрі поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють в сутенерстві. Три роки він переховувався у Криму, а коли приїхав до Кіровограда – його одразу «взяли», повідомляють в обласній поліції.

Улітку 2014 року, на той час 29-річному кіровоградцю повідомили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

Щоб уникнути покарання, чоловік утік із місця проживання. Поліцейські встановили, що підозрюваний виїхав на тимчасово непідконтрольну територію держави. Його оголосили у міжнародний розшук.

На початку тижня працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції області отримали інформацію, що громадянин приїхав до Кіровограда. Його одразу затримали.

Підозрюваному обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років. Розслідування у рамках кримінального провадження триває.
e-max.it: your social media marketing partner