«КП» з’ясувала, хто підігнав підйомник до вікна коханої і для чого (ФОТО, ВІДЕО)

, Олена Сідорова

9289Як уже повідомляла «КП», кілька днів тому на вулиці Волкова у Кіровограді чоловік піднявся до п’ятого поверху на підйомнику разом із саксофоністом і букетом квітів до вікна своєї дами серця. Цей вчинок читачі одразу взялися жваво обговорювати. Одні називали його майже геройством у наш час, інші – по-доброму обурювалися, мовляв, розбудив о сьомій ранку, не дав дівчині виспатися. Втім, що то був за сюрприз, – освідчення, привітання з якимось святом чи загладжування провини – ніхто не знав. Аби втамувати цікавість кіровоградців, «КП» розшукала героя-романтика і його половинку, а також з’ясувала подробиці вчинку.

Чоловіка, який заради коханої організував таку спецоперацію, звати Євген Андрєєв. Йому 38 років. Каже, у такий спосіб привітав кохану з днем народження.

– Якось спала на думку така ідея. Так мені захотілося. Спланував усе, знайшов підйомник. Якщо є ціль, її можна досягти у будь-який спосіб. Знаю, о котрій моя прокидається на роботу, вирішив зробити сюрприз. Коли побачила за вікном – навіть не зрозуміла, що то я, бо був у касці і жилеті. Замаскувався, так сказати, – розповів «КП» Євген.

Його половинка – 28-річна Марія Зеленяк – каже, до таких сюрпризів коханого звикла. Рік тому він зробив їй пропозицію руки і серця на даху готелю під супровід скрипки і з лімузином.

– До крану я була не готова. Саме збиралася на роботу. Почула, що грає музика. Спочатку подумала, що це в когось у машині. Чую, вона стає гучнішою, але продовжила збиратися. Далі – ще гучніше! Стало цікаво, пішла до балкона, піднімаю очі – дві людини в люльці! У мене переполох, я побігла шукати щось накинути на себе. Взагалі сюрприз – бомба! День почався з крану, а закінчився феєрверком. Женя намагається періодично радувати мене і в нього це добре виходить. Сюрпризи завжди різні. Побільше б таких чоловіків, аби всі жінки могли переживати такі емоції!

Щоправда, такому сюрпризу зраділа не лише Марія, а й сусіди закоханих, адже прокинутися під звуки саксофону було приємно і їм.

– У наш часи ще є романтики! Не перевелися! Ура! – зазначила пенсіонерка з сусіднього будинку.

фото і відео: надані героями

 

 9294 9293

9291 9290

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner