Мер Знам’янки написав заяву на дострокове припинення повноважень

,

9446Міський голова Знам’янської територіальної громади Сергій Філіпенко написав заяву про дострокове припинення повноважень, йдеться у проекті рішення, опублікованому на сайті міськради.

Також у документі сказано, що повноваження міського голови на час припинення повноважень та проведення позачергових виборів виконуватимуть дві посадові особи.

«Визначити, що з моменту дострокового припинення повноважень міського голови Знам’янської територіальної громади Філіпенка С.І. і до моменту початку повноважень міського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до закону:
– повноваження міського голови Знам’янської територіальної громади в частині скликання та проведення сесій Знам’янської міської ради тимчасово здійснює секретар Знам’янської міської ради Клименко Наталія Миколаївна;
– повноваження міського голови Знам’янської територіальної громади в частині роботи виконавчого апарату Знам’янської міської ради та її виконкому, виконавчого комітету Знам’янської міської ради тимчасово здійснює перший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна», – сказано у проекті рішення міськради.

Нагадаємо, на виборах 2015 року Філіпенко балотувався як самовисуванець і набрав майже 5 тисяч голосів. Участь у виборах тоді взяли трохи більше 40% виборців.

e-max.it: your social media marketing partner