В Онуфріївському районі посадовиця привласнювала кошти за комуналку інших жителів

, КП

9449В Онуфріївському районі працівниця одного з підприємств, користуючись службовим становищем, привласнювала гроші громадян, які вони сплачували за телекомунікаційні послуги та електроенергію. Загальна сума збитків складає понад 26 тисяч гривень, повідомляють в Онуфріївському відділенні поліції.

– Потерпілими стали жителі одного з сіл та жителі іншої області, які мали у населеному пункті дачні будинки. Попередньо встановлено, що жінка приймала кошти від громадян за різні види платежів, але не вносила в систему дані про сплату та не видавала відповідний видрукуваний рахунок. У подальшому отримані кошти особа привласнювала, – розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов.


Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.


Триває досудове розслідування.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років.

e-max.it: your social media marketing partner