Знам’янські волонтери оголосили відеоконкурс домашніх улюбленців

, КП

9622У Знам’янці волонтери благодійної організації «Дай лапу!» оголосили відеоконкурс домашніх улюбленців, повідомила «КП» голова організації Богдана Стоян.

– Ми часто намагаємося робити подібні заходи, щоб вкотре привернути увагу людей до нашої організації. Репости у соцмережах мало хто робить, а тут це одна з умов конкурсу. Тобто більше людей нас побачать, дізнається про таку організацію. Також в умовах конкурсу для участі необхідно перевести 20 гривень на рахунок організації. Для людини це одна шоколадка або пачка цигарок, а для нас п’ять учасників по 20 гривень – це вже буде половина вартості стерилізації бездомної тварини. Також зараз у нас є сім новонароджених цуценят, на харчування яких йде дуже багато коштів, – розповідає «КП» Богдана.


Для участі в конкурсі необхідно внести 20 гривень на рахунок організації та надіслати фото чеку чи скріншот з оплатою або написати організаторам конкурсу час оплати. Номер карти «Приватбанку»: 5168 7572 6571 9981 (Стоян Богдана Володимирівна). У призначені вказати «для реєстрації в конкурсі».


Зробити репост запису зі сторінки у Facebook.


Записати і надіслати відеоролик за участю домашнього улюбленця. Це можуть бути будь-хто – коти, собаки, хом’яки, гуси чи інші. Тривалість відео не обмежена. У відео необхідно сказати «знято для «Дай лапу!».


Потім відеоролик необхідно надіслати в особисті повідомлення Viber або WhatsApp Богдані Стоян (099) 677-06-58 або на пошту: [email protected]


Найкращого оберуть голосуванням, яке відбудеться 18 липня у Facebook.


На переможця чекає смачний подарунок від магазину «Хвостата хата» і спільна фотосесія господаря і його улюбленця.

 

Нагадаємо, у Кіровограді триває збір підписів під петицією до міської влади, яку ініціювала редакція газети «Кіровоградська правда», про надання дозволу на встановлення на розі вулиць Шевченка та Великої Перспективної пам’ятника негласному символові міста, почесному «собачому» громадянину – псу Каштану.

Підтримати петицію можна за посиланням.

e-max.it: your social media marketing partner