У Кіровограді нові автобуси обіцяють на вересень

, КП

9701В обласному центрі нові автобуси, які міська рада придбала через систему електронних закупівель «ProZorro» мають доставити на початку вересня, повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міськради Олександр Вергун сьогодні, 27 червня.

– Аукціон відбувся 15 травня. Перемогло товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий Дім «ЛІТАН». Вартість усіх 20 автобусів – 69 мільйонів 579 тисяч 900 гривень. 5 червня ми внесли 70% авансу. Попередньо підприємство обіцяє доставити автобуси у першій декаді вересня, – сказав Вергун.

У першу чергу нові автобуси планують запустити на Стару і Нову Балашівки, Велику Балку, Новоолексіївку, Арнаутове і селище Нове.

Нагадаємо, 30 березня комунальне підприємство «Електротранс» оголосило тендер на придбання 20 автобусів великої пасажиромісткості загальною вартістю 70 мільйонів гривень.

Також у тендері брало участь товариство з обмеженою відповідальністю «УкрЄвроМAЗ» з Київської області, яке запропонувало придбати автобуси за 69 мільйонів 582 тисячі гривень.
e-max.it: your social media marketing partner