У Кіровограді рідні два тижні шукають зниклу дівчину

,

9704Кіровоградка Людмила Кулініч зникла ще 12 червня. І з того часу рідні ледь не рвуть на собі волосся у пошуках дівчини. Вони зверталися і в поліцію, і розклеїли по всьому місту оголошення, проте результатів наразі жодних. Батьки і чоловік просять усіх, кому хоч щось відомо про зниклу, повідомити їм, адже вдома на Люду чекає ще й маленький син.

– Я працюю в Черкасах вахтовим методом, розвожу хліб. У той час саме був на роботі, коли 13 червня вранці на мій телефон прийшло повідомлення, що з моєї банківської карти намагаються зняти гроші, – розповідає «КП» цивільний чоловік Людмили – Дмитро. – Ця карта була у Люди, то я одразу зателефонував їй, але телефон уже був вимкнений. Підняв на ноги всіх друзів, може знають де вона, але ніхто нічого не знав і її не бачив.

Чоловік каже, повернувся до Кіровограда 16 червня, на той час від моменту зникнення дівчини минуло три доби. Одразу звернувся в поліцію з відповідною заявою.

– Плюс самостійно розпочав пошуки. Став розпитувати батьків, друзів, знайомих… Може вона десь поїхала, чи у когось затрималася в гостях. Але її не було ніде – ні в батьків, ні в друзів, – констатує Дмит­ро. – Останньою її бачила подруга 12 червня близько десятої вечора. Та запевнила, що тоді вони попрощалися і Люда пішла додому. А вже 13-го її телефон був вимкнений.

У результаті самостійних пошуків, чоловік знайшов із якого банкомату намагалися зняти гроші. На відео видно, що то був якийсь молодик. Його світлину Дмит­ро передав правоохоронцям, аби прискорити розшук. Втім результатів поки нуль.

– Разом із батьком Люди ми прочесали усю лісосмугу на околиці міста, неподалік мікрорайону, де намагалися зняти гроші, але нічого не знайшли. Я по всьому місту розклеїв оголошення про розшук. Від поліції поки теж ніяких результатів. Там кажуть, нема санкції суду на перевірку трафіка дзвінків із її телефону. Також досі не знайшли того молодика, який знімав гроші з моєї карти, – додає Дмитро і зауважує, Люда була дуже домашньою, стосунки їхні були хорошими, вони незабаром мали одружитися.

Дівчині 23 роки, худорлявої статури, зріст 165 сантиметрів, волосся­ темне. Рідні просять усіх, кому бодай щось відомо про Людмилу Кулініч, повідомити за телефоном (050)502-09-74 (Дмитро) або 102.
e-max.it: your social media marketing partner