Комісія міськради підтримала петицію про встановлення пам’ятника Каштану

,

9037Постійна комісія міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики підтримала електронну петицію, в якій «КП» просила дати дозвіл на встановлення на розі вулиць Шевченка та Великої Перспективної пам’ятника негласному символові міста, почесному «собачому» громадянину – псу Каштану, сьогодні, 6 липня.

Єдине, депутати наполягли на зміні місця встановлення і наголосили, що насправді мова йде про малу архітектурну форму, а не про пам’ятник.

Також комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та соціальної політики рекомендувала розглянути клопотання містян на засіданні топонімічної комісії міськради.

Як писала «КП», петиція менше ніж за місяць набрала необхідну кількість підписів. Її підтримали, зокрема, відомі у Кіровограді люди, серед яких очільниця обласної торгово-промислової палати Ірина Саєнко, екс-прокурор області Сергій Жолонко, галерист Микола Цуканов, народний депутат Костянтин Яриніч, а також журналісти й громадські діячі.

Нагадаємо, 18 травня Каштана не стало. У цей же день стартував збір підписів під петицією.
e-max.it: your social media marketing partner