Ларін закликає «перезавантажити» обласну раду – заява

,

868Екс-очільник області Сергій Ларін закликає «перезавантажити» обласну раду шляхом виборів.
 
«Шановні жителі Кіровоградщини! У ці трагічні часи, коли жертви є навіть на Кіровоградщині, я розділяю з кожним з вас сум з приводу загибелі людей у протистоянні, гіркоту і біль від пролитої крові та втрат.

Ми не можемо мовчати і залишатись в стороні, та дуже важливо, щоби ці страшні випробування не зломили і не роз’єднали нас.

У цей непростий час не можна допускати, щоб з’являлися охочі стати «революційними» суддями та поділити все на чорне і біле, на «хороших» і «поганих».

Переконаний, що весь народ має повне конституційне право самому вирішувати шляхом виборів, кому довіряти, а кому – ні.

Зокрема, повне «перезавантаження» обласної ради і нові вибори дозволили б зняти градус напруги на Кіровоградщині, надавши мандат народної довіри новому складу облради.

Як депутат Кіровоградської обласної ради шостого скликання я складаю депутатські повноваження і закликаю своїх однодумців з фракції Партії регіонів та колег з інших фракцій вчинити так само. А через два місяці хай люди скажуть своє слово на виборах!

Усім треба пам’ятати, що життя продовжується. Україна у нас одна, і Кіровоградщина у нас одна. Хай панує мир і спокій на нашій землі!» – ідеться у його заяві.

e-max.it: your social media marketing partner