Політична дружба: Хох назвав Михальонка… неспроможним

,

881Депутат Кіровоградської міської ради, «УДАРівець» Дмитро Хох заявив, що Сергій Михальонок неспроможний керувати депутатським корпусом. Про це він заявив на партійному зібранні обласного осередку «УДАРу» сьогодні, 28 лютого.

– З самого початку так склалося, що координатор ради Майдану виявився людиною, яка побувала в усіх партіях, і яку звідусіль вигнали. Тому до опозиційних партій він ставиться не дуже добре, скажімо так. Більш того, він всюди пропагує, що опозиційні політичні сили взагалі ні до чого, і все зроблено безпосередньо «Третьою республікою». Але всі знають, що це неправда, – заявив Хох.

– Що відбулося у Кіровограді? Не намагаючись домовитися і обговорити власну кандидатуру на пост секретаря міської ради, Сергій Михальонок виходить на віче і як би від усіх учасників Майдану проголошує себе єдиним висуванцем від народу. Безумовно, це незаконно. Далі – тупик. Кіровоградський Майдан проголосував за Михальонка, а міська рада – ні. І який вихід може бути? Ще раз висувати його кандидатуру? Це тупиковий шлях. Депутати знову не проголосують за нього. Опозиційні сили вкотре не підтримують його, тому що він – непрофесіонал, він не має нормальної програми, він взагалі не в змозі керувати депутатським корпусом, – вважає «УДАРівець».

На думку Хоха, секретарем міської ради має бути «компромісна фігура», яка зможе збирати депутатський корпус на сесії.

– А якщо Михальонок неповажна людина, то він цього ніколи не зробить. Сесії будуть провалюватися, – каже Хох.

За словами депутата, наразі пошук «компромісної фігури» на пост секретаря Кіровоградської міськради триває.
e-max.it: your social media marketing partner