Хто керуватиме виборчими штабами в області?

,

948Громадянська мережа «Опора» назвала прізвища тих, хто імовірно стане чи вже став начальниками штабів кандидатів у президенти на Кіровоградщині. До цієї інформації «КП» додала і свої дані, отримані з різних джерел. Тож маємо більш-менш достовірний список очільників.

Люди з народу
Отже, згідно з інформацією, штаб кандидата у президенти Ольги Богомолець очолить Ліана Левицька. Вона – відомий у Кіровограді адвокат. У 2004 році воювала у судах на боці кандидата у президенти Ющенка, подавала скарги на рішення комісій і відстоювала реальне волевиявлення людей. Під час повторного голосування на виборах президента-2004 очолювала нову ТВК виборчого округу №100. Обиралася депутатом обласної ради від «Нашої України». У 2010 очолила виборчий штаб цієї політичної сили.

Штабом Дмитра Яроша із «Правого сектору» керуватиме в області Ігор Святокум – голова Кіровоградської обласної організації Української Національної Асамблеї (УНА-УНСО).

А от начальником штабу кандидата Петра Порошенка, кажуть джерела, стане відомий не лише в області, а й в Україні лікар-онколог Костянтин Яринич.

Адмінресурс
Штабом Юлії Тимошенко керуватиме голова обласної ради, який нібито нещодавно призупинив своє членство у «Батьківщині», Олександр Чорноіваненко.

Інтереси ж лідера «Свободи» Олега Тягнибока як кандидата у президенти на Кіровоградщині прогнозовано представлятиме Олександр Ромащенко – голова обласної організації ВО. І все було б нічого, якби останній щойно не очолив Долинську РДА.

Крім того, голова облдержадміністрації Олександр Петік – також член «Свободи». Останній навіть не приховує, що його завдання забезпечити проведення виборів. І хоча Петік каже, що головне в місії – законність, тим не менш у людей із цього приводу є дещо інші підозри…

Люди від політики
Штаб комуніста Петра Симоненка ймовірно очолить народний депутат Вікторія Дем’янчук. Виборчою кампанією Сергія Тігіпка, як уже повідомляла «КП», в регіоні керуватиме права рука Сергія Ларіна, який, нагадаємо, очолив національний штаб кандидата, Олександр Шаталов.

Штаб «регіонала» Михайла Добкіна, вочевидь, очолить Степан Цапюк.

І Дем’янчук, і Шаталов, і Цапюк – у політичних кампаніях не новачки і уже мають чималий досвід в організації та проведенні виборів.

Без представництв?
Решта 15 кандидатів очевидно не планують організовувати свої штаби на Кіровоградщині. Нагадаємо, усього Центрвиборчком зареєстрував 23 кандидати у президенти.

Окрім уже названих, – «регіонали» Юрій Бойко і Олег Царьов, самовисуванці Андрій Гриненко, Валерій Коновалюк, Наталія Королевська, Ренат Кузьмін, Микола Маломуж, Вадим Рабинович, Володимир Саранов, Василь Цушко і Зорян Шкіряк, висуванець «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, висуванець Української народної партії Олександр Клименко, висуванець Народного руху України Василь Куйбіда та висуванець Радикальної партії Олег Ляшко.
e-max.it: your social media marketing partner