Табалов не виконав більшу частину своїх обіцянок

,

1176Кіровоградець Андрій Табалов, який потрапив у Верховну раду по 99 округу як кандидат від «Батьківщини», а потім зрадив партію і став «тушкою», відзвітував про свою діяльність за час роботи у парламенті. Нардеп розповів про зроблене та те, чого не вдалося зробити. Останнього видалося більше.

Два роки тому під час виборчої кампанії з білл-бордів, сторінок газет і листівок Андрій Табалов обіцяв кіровоградцям чистий Інгул, якісну питну воду, капітальний ремонт у майже півтори тисячі будинках та треті поверхи у дитячих садках. Однак ці програми так і залишилися порожніми словами.

 

1177

І хоча сам Табалов-молодший це визнає, все ж виправдовується: «У цій Верховній раді дуже складно просувати подібні законопроекти», «Питання виявилися складними», «Усе через бюрократію», «Направив зусилля в іншу сторону», «Грошей в бюджеті немає», «Зараз через відомі всім події ці питання відійшли на другий план»…

Та попри таку непросту ситуацію Табалову все ж вдалося «вибити» кошти на ремонт гімназії імені Шевченка. Він також звітує, що надає посильну благодійну допомогу кіровоградським спецпризначенцям, які зараз беруть участь в АТО.

На запитання самооборонівця з приводу того, чи могла б сім’я Табалова «виділити левову частку своїх доходів на допомогу армії», нардеп відповів – це вже зроблено. Власне, «левовою часткою» виявилися 150 тисяч, перераховані у благодійний фонд, та закупівля бронежилетів й іншого спорядження для військових.

e-max.it: your social media marketing partner