21 липня важливо прийти на вибори і захистити свій вибір, – експерти

,

08404Чотири політичні сили – «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська Солідарність» і «Батьківщина», за результатами соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, мають шанси потрапити до Верховної Ради.  


Так, серед тих виборців, хто вже визначився, 48,5% проголосували б за партію «Слуга народу», 14,1% – за політсилу «Опозиційна платформа – За життя», 9,2% – за «Європейську Солідарність» та 6,2% – за «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Партії «Голос» (4,4%) та «Сила і Честь» (4,1%) не подолали б прохідний бар’єр до парламенту.


Дослідження провели з 25 червня по 7 липня 2019 року. Методом особистого інтерв’ю опитали 2004 респонденти. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.


А ось у мажоритарному окрузі № 102 лідером довіри серед людей став народний депутат Олесь Довгий. Соціологи констатують: політику симпатизує 72% виборців.


Високий рівень довіри до Олеся Довгого є результатом системної й активної роботи депутата в регіоні, а також ефективної парламентської діяльності у стінах Верховної Ради.


Разом з тим, експерти зазначають, що 21 липня вкрай важливо не змарнувати можливість реалізувати своє виборче право. Для цього необхідно обов’язково прийти на виборчу дільницю та проголосувати не лише за політичну партію, але й конкретного кандидата від округу. Адже від підсумків голосування залежить майбутнє не лише Кіровоградщини, але й кожного жителя нашого краю.


Водночас за низької явки на виборах до Верховної Ради можуть потрапити кандидати, які не мають жодного стосунку до Кіровоградщини. Або ті, хто не розбирається в місцевих проблемах, майже не зустрічався з людьми та не знає, які питання їх турбують.


Нагадаємо, що обраний 2014 року до Верховної Ради від округу 102 Олесь Довгий постійно проводить зустрічі з людьми та започаткував сотні проектів для розвитку Кіровоградщини. Серед основних пріоритетів діяльності депутата – ремонт і будівництво лікарень, амбулаторій, ФАПів, переоснащення шкіл та дитячих садочків, будівництво спортивних і дитячих майданчиків, ремонт доріг, адресна допомога соціально незахищеним людям. Громадські приймальні депутата опрацювали понад 10 тисяч звернень і завжди відкриті для людей.

e-max.it: your social media marketing partner