Артем Стрижаков: Кіровограду – капітальний ремонт!

,

1398Депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков наголошує, що його рідне місто Кіровоград сьогодні у прямому і переносному сенсі потребує капітального ремонту – у владі, у житлово-комунальному господарстві, у медицині та інших сферах.

–Я народився і виріс у Кіровограді, тут живуть мої батьки і мої діти. Я тут працюю і сплачую податки. І таких, як я, тисячі. Але ми бачимо, що життя у місті не змінюється. Дороги руйнуються, а грошей на ремонт не виділяють. Тротуарами взагалі складно ходити – яма на ямі! Наші багатоповерхівки стають зношеними, а подвір’я крадуть під гаражі… І якщо владі багато років до цього байдуже, то мені – ні. На своєму окрузі я зумів навести лад, вважаю, зумію це зробити і по всьому обласному центру, – говорить Артем Стрижаков.

Тим часом на його нинішньому окрузі жителі зізнаються, що з депутатом їм пощастило. А тому, кажуть люди, Артема Стрижакова варто підтримати у прагненні навести лад у місті, області.

– Ми довіряємо Артему, як собі. Ми з ним пройшли, як кажуть, і Крим, і Рим. З якими б питаннями не зверталися, завжди знайде можливість допомогти. Тому у нас і під’їзди пофарбовані, і дитячі майданчики у дворах є, і наші проблеми є кому в міськраді вирішити, – розповідає кіровоградка Ольга.

Жінка додає, що навіть сьогодні, у скрутний час, Артем Стрижаков знаходить можливість подбати про всіх: від старих до малих.

– Напередодні першого вересня він влаштував чергове спортивне свято для наших дітей. Він також встановив камери у дитсадку. У мене син і трирічна донька. Старший тепер ходить у секцію, а за меншу я вже не так хвилююся – у будь-який час маю можливість через інтернет подивитися, як вона себе веде у групі, – каже Ольга.

– Я вже давно на пенсії. Ви ж знаєте, як зараз непросто жити таким, як я. Піти в ЖЕК – це не тільки нерви собі зіпсуєш, а й купу здоров’я там залишиш… Артем постійно на окрузі. Зав­жди тримає руку на пульсі наших проблем, він завжди на зв’язку. Потрібна якась допомога – ніколи не відмовить, – хвалить свого депутата Олена Анатоліївна і додає, що для неї особисто не має значення, до якої партії він належить чи належав, головне, що свою справу знає і обіцянки виконує.

Тим часом політичні оглядачі зауважують, що нині настав час молодих і ефективних управлінців.

– У сьогоднішній, непростій для держави ситуації, лише нове покоління менеджерів здатне приймати виклики часу і ефективно реагувати на них. Майбутнє України – за формацією молодих, – підкреслюють експерти.

– Я повністю усвідомлюю, наскільки непрості завдання стоять переді мною як політиком, який прагне добра рідному місту. Але так само я розумію, що те, як нині воно живе, – далі тривати не може. Кіровограду потрібен капітальний ремонт! І мова йде не лише про вулиці, наші будинки, про освітлення і так далі. Мова йде про комплексний підхід у вирішенні всіх проблем обласного центру. Я зумів навести лад на своєму окрузі, зможу це зробити і у всьому Кіровограді, – упевнений Артем Стрижаков.
e-max.it: your social media marketing partner