Онул шукає «дах» в опозиції, щоб сховатися від тих, кого «кинув»?

,

145

У кіровоградського бізнесмена Миколи Онула, схоже, назрівають серйозні проблеми. Відоме інтернет-видання «Версии.com» опублікувало статтю, в якій озвучило доволі цікаву інформацію – колишній регіонал нині активно шукає прихистку в опозиційних партіях, аби власні проблеми в підприємницькій діяльності перевести у політичну площину і таким чином знову підставити своїх колишніх партнерів, котрих свого часу не зовсім порядно позбавив частки у бізнесі.

 

Тему про те, що Микола Онул веде активні переговори з УДАРом, уже неодноразово піднімали місцеві медіа. Та й «Кіровоградка» писала про те, що останній має намір очолити згадану політичну силу. Звісно, взамін на фінансування політорганізації, в якої ще з останніх виборів накопичилося близько півтора мільйона гривень боргів перед працівниками. Сьогодні про це пишуть уже столичні ЗМІ. Більше того, вони також оперують даними, що бізнесмен паралельно пропонує себе як спонсор «Батьківщини» та «Свободи», де також нині сутужно із фінансуванням.


«У той же час говорять, що місцевій «Батьківщині» провести кілька мітингів допоміг саме колишній «регіонал». Більше того, багато хто переконаний, що беззмінний керівник обласної організації партії Валерій Кальченко недавно пішов зі своєї посади якраз через неспроможність організувати фінансування осередку, а новий керівник Олександр Чорноіваненко таку можливість знайшов саме в особі Миколи Онула. Але найбільше розчулюють спроби уродженця Росії, який ледь говорить будь-якою мовою, стати активним діячем радикально правої «Свободи». На багатьох сіті-лайтах, що належать Онулу, яких на вулицях Кіровограда чимало, вже сьогодні розміщена агітація «Свободи». Та й про «кишенькові гроші», які він нібито роздає місцевим «свободівцям», ходять вкрай наполегливі чутки», - ідеться у статті.


Основна причина пошуку політичного притулку саме в лавах опозиційних партій, припускають у виданні, проблеми, які назріли в бізнесі. Мовляв, сьогодні Микола Онул опинився в епіцентрі серйозного конфлікту з колишніми партнерами – характерними представниками Дніпропетровська. А це означає, що у Кіровоград можуть повернутися 90-і. До речі, правила гри у той період добре знайомі Миколі Онулу. Видання пише, що в свого часу останній був членом «жорстокого організованого злочинного угрупування»…


Тим часом обласна влада вже заявила, що не допустить бандитських розбірок у регіоні.


- Хотів би запевнити, що жодних розбірок тут не буде! Я звертаюся до правоохоронних органів тримати це питання на контролі й дати йому належну правову і юридичну оцінку. В області має бути спокій! Це завдання голови облдержадміністрації, – наголосив перший заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов.


Утім, яка з названих політсил спокуситься на статки одіозного бізнесмена – наразі не відомо. Не беруться прогнозувати результат і політичні оглядачі – вони взагалі схильні до думки, що за втілення амбіцій стати мером Кіровограда, власник дендропарку та значної кількості земельних ділянок і нерухомості в обласному центрі Микола Онул піде на все. Надто вже сильне бажання у нього прибрати до рук ціле місто…

e-max.it: your social media marketing partner