Опозиція виправдовує свою бездіяльність зв’язаними руками

,

62Cвою першу прес-конференцію на посту голови обласної організації «Батьківщини» Олександр Чорноіваненко присвятив не досягненням однопартійців, а звичному обливанню брудом команди Ларіна і виправдовуванню бездіяльності своїх «об’єднаних».

 

- А що ми можемо? – запитує Олександр Чорноіваненко, відповідаючи на питання журналіста, що конкретно зробила опозиція за три останні роки. – Ми вносимо пропозиції на сесіях обласної ради по багатьох питаннях. Ми стараємося. Але у нас немає інструмента, немає ніяких важелів. Нам, опозиції, дуже важко чогось добитись. Все, що ми можемо, це виступити на сесії, внести свої пропозиції…


Зате голова обласної організації «Батьківщини» знає, що і як треба робити іншим.


- Треба збирати бізнес, треба підписувати меморандум, щоб зарплата мешканців Кіровоградщини була більше, чим в середньому по Україні, потрібно домовлятися, - рекомендує Чорноіваненко.


Утім, приміряти на себе такі зобов’язання опозиціонер не квапиться. Мовляв, це все справа влади, а опозиція може хіба що акції проводити та пропозиції вносити.


Підбивати підсумки роботи нардепів від «Батьківщини» в обласній організації партії також не поспішають. Натомість продовжують відхрещуватися від батька й сина Табалових, нині нардепів, ніби й взагалі до них відношення не мали.


- Арсеній Яценюк сказав, що бере відповідальність за цих людей на себе. Ми ніяких стосунків з ними не мали, тим паче, що вони не були в нашій партії. Що стосується оприлюднення результатів нашої діяльності, от коли буде певна дата, я підіб’ю їх як голова обласної партійної організації, - відрізав Олександр Чорноіваненко, так і не уточнивши, коли саме прийде ця дата «Х».

e-max.it: your social media marketing partner