У мережі з’явилися відеодокази, як від Табалова роздають «гречку» (ФОТО та ВІДЕО)

,

2168Користувач мережі YouTube Микола Ялковець днями виклав відео, як у Кіровограді від імені потенційного кандидата у міські голови Табалова підкуповують майбутній електорат. Прямо з машини людям роздають пакунки із харчами.

Поки на сторінці користувача YouTube опубліковано два відео. Датовані вони 27 і 28 липня. На одному з них за кадром чоловічий голос запитує і жіночок, коли і де можна отримати такий пайок. Жіночки уточнюють, з якого він будинку, й озвучують день і час видачі «гречки». Вони також кажуть, що пакунки роздають від Табалова.

На іншому відео видно, як біля легковика вишикувалася черга за жовтими пакунками з написом «З теплом та добром». Що у них – жіночки не зізналися. Одні кричали, що там газета, яку, до речі, теж пов’язують із Табаловим, інші – що там туалетний папір.

Втім, як з’ясувалося, пайок складається із пляшки олії соняшникової, півкіла томатної пасти, пакету цукру, пакету згущеного молока, макаронів, оцту, упаковки чаю, лаврового листя, якоїсь приправи, кришок для консервації, пряників і пакетика меленого перцю. Загальна вартість такої «гречки» – орієнтовно 200 гривень.

Нагадаємо, раніше «КП» неодноразово писала про видачу пайків від імені Табалова. Перші такі з’явилися у березні до Дня жіноцтва, потім жовті пакети почали роздавати прямо на вулиці з машини, або з намету у різних мікрорайонах міста.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner