У центрі Кіровограда невідомі пообписували нецензурщиною сіті-лайти

,

70Понад десяток сіті-лайтів невідомі попсували уніч з 25 на 26 липня. На склі щитів червоною фарбою з балончиків написана нецензурщина.

 

Найбільше постраждали носії, що належать Віталію Бєлову і на яких рекламується дендропарк. Дісталося й сіті-лайтам, де розміщена реклама торгово-промислової палати області, питної води і кількох магазинів, що продають одяг і навіть ПТУ.


Городяни кажуть, шоковані побаченим, хоча тут же зізнаються, якби журналісти не звернули їхню увагу на щити – не помітили б нічого.


Чи зверталися рекламісти до правоохоронців і хто стоїть за цим – наразі не відомо. Утім, можна припустити, кому це вигідно…


По-перше, як уже зазначалося, найбільше постраждали сіті-лайти Віталія Бєлова і реклама дендропарку. Сам Бєлов працює на Миколу Онула. А з огляду на те, що останній (про це вже неодноразово писалося) нині активно розігрує карту опозиціонера, можуть закрастися підозри, що це зробили люди, близькі до дендропарку. А щоб відвести від себе підозри, пошкодили й іншу рекламу. Однак, такий не звичний спосіб «самопіару» кіровоградської опозиції викликає подив.


По-друге, за інформацією «КП», у найближчий час міськвиконком має намір розширити зупинку громадського транспорту біля готелю «Київ». Для цього необхідно буде прибрати усі конструкції, які знаходяться поблизу дороги. Серед них – знову ж таки рекламні щити Бєлова. Зрозуміло, втрачати «козирне» місце в центрі Кіровограда йому не захочеться. Тому цілком імовірно, що за нецензурними «графіті» стоять ще й бізнес-інтереси і не виключено, що Микола Онул завтра, або ще й сьогодні, за звичкою заявить, що на нього – чесного бізнесмена – знову тиснуть.


По-третє, це може бути банальною «розбіркою» між різними бізнес-групами, або звичайний перерозподіл рекламного ринку у Кіровограді…


Наразі окремі носії реклами відчистили. На тих, що залишилися, дорослі написів не помічають, натомість підлітки, яким такі сіті-лайти потрапили на очі, їх фотографують з розрахунком опублікувати у соцмережах.

53

68

69

 

 

e-max.it: your social media marketing partner