Волканов удячний, що йому довірили захищати права споживачів

,

255Як уже повідомляла «КП», Вадима Волканова призначено керівником обласної інспекції з питань захисту прав споживачів. Свого часу він обіймав посаду гуманітарного заступника міського голови Кіровограда, а тепер депутат обласної ради.

 

– Вадиме Анатолійовичу, чи стало для вас несподіванкою це призначення?
– Ні, були попередні розмови з головою облдержадміністрації, пропозиції. Від мене не вимагалося приймати рішення одразу, тож я добре зважив, чи зможу впоратися з покладеними на мене обов’язками і, зрештою, погодився. Я вдячний, що мені довірили цю службу. Думаю, на цій посаді зможу реалізувати себе і підняти рівень роботи інспекції.


– Сьогодні відшукати офіс обласної інспекції із захисту прав споживачів доволі складно. Жодних вивісок, жодних вказівників… Чи плануються якісь зміни у цьому питанні?
У найближчих планах є розміщення біг-бордів з інформацією про інспекцію у найбільш людних місцях, аби кіровоградці, жителі регіону знали, куди звертися. Невдовзі ми станемо однією з найвідоміших і найпрозоріших інспекцій на території області.


– Останнім часом навколо нині очолюваної вами структури розгорталися корупційні скандали, було чимало скарг від підприємців, що, зрозуміло, не додало іміджу службі. Це не вплинуло на ваше рішення очолити інспекцію?
– Я не хочу обговорювати своїх попередників. Були вони праві чи ні – вирішуватиме тільки суд. Можливо, якісь непорозуміння й були, але це життя… Якщо у підприємців були зауваження стосовно роботи інспекції, я готовий вислухати кожного і відреагувати на всі побажання.

e-max.it: your social media marketing partner