Начальник міліції назвав голову райдержадміністрації корупціонером?

,

284Начальник управління МВС України в Кіровоградській області Костянтин Пожидаєв заявив, що голова Новомиргородської РДА Олександр Ковтун є суб’єктом корупційного діяння. Останній такою інформацією шокований!

 

 

– Важливим питанням у роботі органів внутрішніх справ залишається викриття злочинів у сфері земельних відносин та реалізації вимог антикорупційного законодавства. Так, з початку року розпочато два кримінальних провадження у сфері земельних відносин, направлено до суду 12 протоколів про корупційні правопорушення.

Але про яку боротьбу з корупцією ми можемо говорити, якщо суб’єктом корупційного діяння є голова Новомиргородської райдержадміністрації, – заявив Костянтин Пожидаєв на колегії в облдержадміністрації.

 

Почувши таке звинувачення, «КП» звернулася за коментарем до фігуранта заяви – голови згаданої РДА Олександра Ковтуна.

 

– Це краще він (Костянтин Пожидаєв, – ред.) зможе прокоментувати. У мене просто немає слів. Це була абсолютна новина. Мені ще треба розібратися і з’ясувати, що й до чого. Зараз не готовий про це говорити. Я ще, думаю, зустрічатимуся з губернатором і розмовлятиму з ним на цю тему. Але я просто переконаний на 98 відсотків, що це цілковита неправда. Якщо і є якісь помилки, то у жодному разі мова не йде про корупцію. Більше того, такі заяви роблять, мабуть, після суду, так чи ні?! Чесно скажу, я просто ошелешений, – відповів посадовець.

 

Чим завершиться ця ситуація – наразі не відомо. Але в будь-якому випадку «КП» уважно стежитиме за розвитком подій.

e-max.it: your social media marketing partner