Рацул надав докази, що Бєлов бреше

,

258Голова Кіровської районної у Кіровограді ради Олександр Рацул надав «КП» докази того, що директор комунального підприємства «Парк культури і відпочинку імені 50-річчя Жовтня» Віталій Бєлов, м’яко кажучи, лукавить, заявляючи, що не отримував листів на свою адресу від виконкому ради з вимогою відзвітувати про роботу.


Про скандал довкола Кіровської райради і дендропарку «КП» вже неодноразово писала. Розповідала газета і про захоплення приміщення райради, і про погрози її голові, а разом із тим передавала слова головного фігуранта скандалу – Віталія Бєлова, який публічно заявив, що жодного листа з вимогою відзвітувати про діяльність підприємства з боку Кіровської райради не отримував.

295
– Протягом трьох років жодного листа з боку виконкому Кіровської райради не було, – стверджував Віталій Бєлов.
Натомість Олександр Рацул надав ексклюзивно «КП» документи, які свідчать про зворотне. На адресу редакції надійшли копії останніх листів, які надсилалися директору комунального підприємства «Парк культури і відпочинку імені 50-річчя Жовтня», а також копія чека про відправлення рекомендованого листа «Укрпоштою» і копія товарно-транспортної накладної «Нової пошти», через яку теж доставлялася кореспонденція.


– Докази того, що директору комунального підприємства направлялися листи – неспростовні. Наприклад, тільки в серпні таких було кілька. В цілому рада намагається отримати звіт упродовж не одного року, – вкотре наголосив голова Кіровської райради і нагадав, що через небажання відзвітувати та постійне ігнорування вимог виконкому його члени на своєму нещодавньому засіданні визнали роботу Віталія Бєлова незадовільною.

294
– Якщо після цього не буде жодної адекватної реакції з боку директора комунального підприємства «Парк культури і відпочинку імені 50-річчя Жовтня», райрада позиватиметься до суду, – попередив Олександр Рацул.


Нагадаємо, минулого тижня на ситуацію відреагував і голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко. Він зазначив, що позиція Кіровської райради цілком зрозуміла – керівництво цілком законно хоче отримати звіт про діяльність комунального підприємства.


– Подив викликає інше – неадекватна реакція директора КП «Парк культури та відпочинку імені 50 річчя Жовтня», який замість того, щоб прийти і розповісти, чим займається останні п’ять років, виводить на штурм райради п’яних молодиків. Але я хочу запевнити, що ніяких потрясінь і повернень у дев’яності, не буде! Цього ми не допустимо! – наголосив він.

e-max.it: your social media marketing partner