Нове обличчя в обласній раді: Ярослав Бублик – лідер виборчого списку від БПП «Солідарність»

,

2603На політичній арені останнім часом з’являється все більше нових облич. Це молоді, амбітні люди, які мають власне бачення розвитку держави. Одним із них є молодий, але вже досить успішний у багатьох сферах життя представник Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Ярослав Бублик. Він переміг на виборах у рідному Вільшанському районі  з результатом 46,3% голосів виборців і очолив обласний список цієї політичної сили. Це, очевидно, стало однією з підстав для обрання його головою пропрезидентської фракції в обласній раді. 

Ярославе, ви отримали разючу підтримку виборців. Чому ви, успішний бізнесмен, пішли в політику?

Ярослав Бублик: Є чітка упевненість, що можу принести людям користь. Вважаю, що активна, прогресивна та успішна молодь повинна працювати не тільки на себе, а й вносити позитивні зміни в наше суспільство. Депутатський мандат – це досить ефективний інструмент роботи для людей.

Як з’явилася компанія «Бублик і Ко», з чого усе почалося?

Ярослав Бублик: Після закінчення Одеської юридичної академії працював юрисконсультом у банківському та корпоративному секторах. Через деякий час зрозумів, що хочу і можу працювати сам на себе. Починав свою діяльність самостійно. Створив юридичну фірму зі штатом понад півсотні чоловік, з офісами в Києві, Одесі, Кіровограді та представництвами у Варшаві, Амстердамі, Лондоні та Тбілісі.

Яка риса характеру допомагає вам у бізнесі?

Ярослав Бублик: Наполегливість. Завжди досягати своєї мети, отримувати результат і не відступати при виникненні проблем. Прагну завжди рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому.

Ви тривалий час займаєтеся ще й благодійною діяльністю. З чого вона почалася?

Ярослав Бублик: Все почалося з 4­річної дівчинки Юлії, яку я зустрів у Києві в інституті Амосова два роки тому.  Того вечора їм із бабусею після лікування  потрібно було добратися на Кіровоградщину, а оскільки автобуси вже не ходили, я запропонував їх підвезти. Дорогою бабуся дівчинки розказала, що Юля – кругла сирота і має ваду серця. Я сам маю двох маленьких донечок, тому мене це дуже зачепило. З того часу я продовжую спілкуватися та допомагати Юлечці, надаю матеріальну допомогу та беру активну участь у її житті. Відвів її до школи у перший клас. Після цього випадку й виникло бажання створити благодійний фонд, щоб допомагати тим, хто не завжди може самостійно впоратися з проблемами у житті, або ж не має можливості розкрити свій особистий потенціал.

Кому саме ви допомагаєте та чим зараз займається фонд?

Ярослав Бублик: Наш фонд надає адресну та акцентовану благодійну допомогу. Активно допомагаємо людям з особливими потребами, сприяємо соціальній реабілітації людей з обмеженими можливостями. Звичайно, найбільше намагаємося піклуватися про дітей. Також  підтримуємо талановиту молодь. Останнім часом активно допомагаємо кіровоградським військовим, які перебувають у зоні АТО та повертаються на рідну землю. Фонд постійно працює,  підтримуємо тих, хто дійсно потребує нашої допомоги.

Ви народилися у Вільшанському районі. Будучи депутатом обласної ради, що конкретно хочете зробити на своїй малій батьківщині?

Ярослав Бублик: Останнім часом за нашої підтримки у районі розгорнулася масштабна кампанія з покращення життя людей. Причому ця активність, всупереч прогнозам скептиків, триває і після виборів. Громадська діяльність не може починатися з оголошення виборчої кампанії і закінчуватися відразу після проведення виборів. Вона повинна бути нерозривно пов'язана з нагальними проблемами і сподіваннями безпосередніх виборців усіх «народних обранців». Проблеми мого рідного Вільшанського району типові для всієї Кіровоградщини, тому вже з позиції депутата  намагатимуся ефективніше їх вирішувати. Звичайно, вже в статусі депутата  обласної ради та керівника ключової фракції докладатиму зусилля для покращення умов життя людей і інших районів області. Як власними силами, так і шляхом оптимального і прозорого фінансування в рамках державних програм.

Під час своєї передвиборчої кампанії ви казали, що хочете відродити село. Що, на вашу думку, для цього потрібно?

Ярослав Бублик: У нас є чітка задекларована програма, яку ми вже почали втілювати. Це покращення інфраструктури, роботи закладів освіти та охорони здоров’я, відродження спорту, туризму, відпочинку, залучення інвестицій  та створення умов для розвитку бізнесу.

Треба підвищувати соціальні стандарти в селі. Люди мають комфортно жити, працювати, виховувати дітей – саме у себе, на рідній землі, реалізовувати особисті та ділові якості.

Розкажіть про вашу сім’ю, дружину, дітей...

Ярослав Бублик: Сім'я для мене – на першому місці. Маю кохану дружину Олену, двоє маленьких донечок Злату та Сафіну, які мене постійно підтримують, надихають та надають сил. Саме завдяки їхній підтримці постійно знаходжусь у дуже активному русі. І, звичайно, не забуваю про батьків: постійно і всіляко їм допомагаю, завжди намагаюся знайти час, щоб побути з ними, поспілкуватися за великим родинним столом. Маю дуже гарні стосунки зі своєю тещою, тому можу сказати, що ситуації описані в жартах про тещу, сильно перебільшені.

Безумовно, ваш життєвий і професійний досвід є великою підмогою в роботі депутата. Чи є якийсь загальний принцип, кредо, яким ви керуєтеся у  житті?

Ярослав Бублик: Вважаю, що життя кожного громадянина має бути органічним поєднанням розуму, професіоналізму, порядності, активно­сті, відповідальності, взаємоповаги та любові до свого рідного краю. Дотримуючись цих принципів, роблю все, що в моїх силах, для покращення життя людей. Сьогодні кожен може не стояти осторонь від соціальних процесів, а брати активну участь в розбудові нової України. Наша доля – в наших власних руках.

e-max.it: your social media marketing partner