Підпільного Кідрата показали журналістам

,

347Після скандальної конференції Кіровоградської міської організації «УДАР», куди не пустили журналістів, через що їм довелося викликати міліцію, минулоговівторка партійці таки влаштувати оглядини нового голови. Із двотижневим запізненням представили Сергія Горбовського.

 

Депутат Кіровської райради очолив Кіровоградську міську організацію «УДАР» на початку вересня. То була підпільна конференція, де тихо зняли з посади Ігоря Козуба і, власне кажучи, нашвидку обрали нового. Однак про те зібрання відомо небагато: на засідання не пустили ні журналістів, ні навіть членів партії.


– Мені приємно з усіма вами познайомитися. Сподіваюся, що у подальшому будемо з вами співпрацювати і я впевнений, що наше сьогоднішнє знайомство не пройде дарма. Завжди відкриті двері для вас, ми вас зустрінемо привітно, – з посмішкою звернувся до журналістів Горбовський.


Однак медійники тут же запитали, де ж були ті «відкритість» і «привітність», коли пресі не дали потрапити на партійну конференцію. У відповідь Горбовський знизує плечима: мовляв, не пускали, бо боялися провокацій.


Не зміг чітко відповісти Горбовський і на запитання, за які ж такі заслуги його призначили головою кіровоградського «УДАРу». Адже політичного досвіду у нього немає, у партію Кличка вступив лишень влітку, а до цього часу вбув «регіоналом»…


– З Партії регіонів я вийшов приблизно весною. У партію УДАР я написав заяву ще влітку. Вони її довго розглядали і прийняли у члени партії, – пояснив новоспечений голова.


Не пролили світло на причини призначення ні Лариса Онул, до чоловіка якої вважають наближеним Сергія Горбовського, ні Анатолій Ревенко – керівник обласної організації. Основний аргумент останнього – вік новоспеченого очільника. Кілька разів він не без гордості відмітив: Горбовському – 34!


У той же час, коментуючи призначення, Ревенко визнав: політичного досвіду у Горбовського таки замало. Але це, на його думку, не надто важливо.346


– Горбовський Сергій Володимирович – це людина, якій недавно виповнилося 34 роки, – аргументує вибір Ревенко. – Можливо, політичного досвіду у Сергія не так багато. Але сподіваюся, що разом ми виробимо той формат роботи, який дозволить йому досить швидко його набути.


У самому «УДАРі» не на загал кажуть, що Горбовський виплатив борги, які залишилися перед працівниками партійного осередку після парламентських виборів, тому і очолив міську партійну організацію. Однак сам голова цю інформацію коментувати навідріз відмовився. Він просто «змістовно» промовчав у відповідь на запитання. Навідміну від Анатолія Ревенка. Той з приводу благодійності людини Онула, відреагував неадекватно і почав відверто хамити журналістам.


– Не лізьте в кухню, там де вам… Коли ви приходите в ресторан, і кухар подає страви і ви розраховуєтеся з офіціантом, ви не йдете на кухню і не питаєте, а як, а що туди, масло клали, не клали. Головне, є результат. Я би хотів, щоб ми конструктивно проводили розмови, а не ви допитувалися, хто, як. Це вас не повинно турбувати і цікавити, - агресивно відповів Ревенко.


Схожа реакція була і на запитання журналістів і щодо фінансування кіровоградського «УДАРу» бізнесменом Миколою Онулом.


– Я дурниці не коментую! Залишайтеся при своїй думці. Я не коментую дурниць, – нервово заявив голова обласної організації «УДАР».


Відмовився Анатолій Ревенко надати й рішення партії про звільнення Ігора Козуба, який до проведення підпільної конференції, очолював кіровоградський «УДАР» і, за інформацією обласного управління юстиції, досі є головою міського осередку.


– Є внутрішні моменти, які не виносяться на широкий загал, – відрізав він і демонстративно покинув прес-конференцію, коли його журналісти попросили прозвітувати у жовтні про стан справ з погашенням боргів агітаторам «УДАРу».


А поки Ревенко хамив журналістам, інші «УДАРівці» ледь не побилися між собою. Ігор Козуб разом із однопартійцем Ярославом Бєзмєновим намагалися пройти на захід, однак Костянтин Поляков – керівник виконкому кіровоградського осередку партії, який всю прес-конференцію чомусь простояв біля дверей, перешкоджав їм. Утім потрапити всередину приміщення обом таки вдалося. Вони роздали журналістам копії вже згаданої офіційної відповіді обласного управління юстиції, згідно з якою чинним головою кіровоградського «УДАРу» все ще залишається Ігор Козуб.


– Питання до юстиції, ото з ними і майте справу. Я не відповідатиму на безглузді запитання! – гаркнув наостанок Анатолій Ревенко.

e-max.it: your social media marketing partner