Ігри престолів: брудна боротьба за кіровоградський «УДАР» триває

,

406Табір Козуба і табір Онула – що не тиждень, то черговий скандал. «Імідж партії зруйновано!» – кажуть рядові члени, але політсилу Кличка й надалі лихоманить. Чергову порцію викривальницької інформації кіровоградці отримали минулого тижня.

 

Ворогуючі сторони місцевого «УДАРу» від прес­конференцій вдалися до ще більш публічних заходів. Тепер міжпартійні протистояння стали «надбанням» всіх кіровоградців. Спочатку у місті з’явилися скандальні біл­борди «Кіровоградські бандити вступають в УДАР!», а потім – листівки про Анатолія Ревенка (того самого, який продав кіровоградський осередок бандитам) та Сергія Горбовського (самопроголошеного ставленика одіозного бізнесмена Миколи Онула).

 

«Всі, хто намагався працювати і не дали Ревенку розділити «УДАР», були або виключені із партії, або відсторонені від роботи. Після виборів він викинув всіх людей на вулицю, не розрахувавшись з ними. А коли ці люди звертаються до нього із вимогою розплатитись з боргами, то він відповідає їм презирством, брудною лайкою та відвертою зневагою. За час кампанії він «заробив» собі на дві нові автівки та квартиру. Він продав партію колишнім рекетирам, бандитам, та хабарникам», – ішлося у листівках.

 

 

Однак на таку антирекламу незгодним з продажем партії відповіли вогнем. Справжнім. Уніч на п’ятницю невідомі підпалили наметове містечко, яке «УДАРівці» розгорнули на вулиці Тарковського біля нового партійного офісу. Так вони протестуюють проти рейдерського захоплення політсили і вимагають розрахунку з агітаторами за парламентські вибори.

 

На щастя, на момент підпалу всередині намету нікого не було.

 

– Я один залишився чергувати. На якийсь час вийшов прогулятись, а коли повертався, то побачив якесь світло біля нашого містечка. Підійшовши ближче, зрозумів, що то горів один із наметів. Вогонь ішов зсередини. Загасити його я не встиг, бо синтетичний матеріал горів дуже швидко. Єдине, що мені вдалося зробити – так це відтягнути його в бік, аби полум’я не перекинулося на інші намети, – розповів учасник акції, очевидець Сергій.

 

«УДАРівці» впевнені, що до підпалу причетні псевдоочільники обласної і міської організацій партії Анатолій Ревенко та Сергій Горбовський. Бо саме вони погрожували знесенням наметового містечка.

 

Про навмисний підпал свідчить і речовий доказ, вилучений правоохоронцями, – банка невідомого походження. Саме у ній, за попередніми висновками, могли підкинути горючу суміш.

 

Тим часом Ігор Козуб оприлюднив новину про позбавлення партквитка голови Кіровоградської обласної організації партії Анатолія Ревенка. Таке рішення прийняла партійна рада облосередку.

 

– Ми розглянули особову справу Ревенка і, враховуючи всі його порушення, рада виключила його з партії. Ревенко змінює раду, приймає вольові рішення, вводить членів ради, виводить, «рулює» одним словом. А реально – склад ради не змінювався ще з 2011 року. Це видно з витягу юстиції. Тобто всі його дії – фарс. Усілякі рішення Анатолія Ревенка про вигнання мене й інших членів із партії, про прийняття в партію тучного стада невідомих –все це фікція, – заявляє Ігор Козуб.

 

Як з’ясувалося фіктивним є і нещодавно відкритий партійний офіс «УДАРу» на вулиці Тарковського. Днями на офіційному сайті партії Кличка з’явилася інформація про громадські приймальні цієї політсили в Україні. Цікаво, що і Кіровоградська обласна організація, і міський осередок «УДАРу», згідно з офіційними даними, знаходяться за адресою: м. Кіровоград, вул. В’ячеслава Чорновола, 2­в…

 

Зрозуміло, що кінець боротьби за престол місцевого значення, залежить від того, кому надасть перевагу лідер партії. Та кого вибере Кличко – законного очільника кіровоградського осередку чи товариша кримінальної команди при грошах, поки що залишається питанням, адже він жодного разу публічно не відреагував на непросту ситуацію.

e-max.it: your social media marketing partner