Ревенко: Я керівник, але документів не покажу

,

437У понеділок Анатолій Ревенко заявив, що законним керівником обласного осередку УДАРу є саме він і вкотре переконував журналістів у легітимності перебування своєї персони на посаді голови обласної організації партії Кличка. Однак підтвердити свої заяви документально Ревенко відмовився.

 

– Ніяких підстав сумніватися, що перед вами легітимний голова обласної організації немає. Я обраний головою ще два роки тому і з того часу її очолюю. Який папір повинен я вам показати? Яку виписку з управління юстиції? – відповів запитанням на прохання журналістів він.

 

– У мене немає зараз такого документа, щоб я міг вам його продемонструвати. Ми поки що знаходимося у діловій переписці з органами юстиції. Якщо нам не вдасться довести це шляхом переписки, будемо вдаватися до інших способів впливу, – згодом повідомив Ревенко.

 

На запитання, хто фінансує обласну організацію УДАРу, прямої відповіді він уникав, аргументуючи тим, що «це робити не етично». Та врешті­решт заявив, що головним благодійником обласного осередку є кіровоградський бізнесмен, відомий кримінальним минулим, Микола Онул.

 

– Обласну організацію партії Кличка фінансують її члени, прихильники, люди, які хочуть їй допомагати. Адже будь­яка політична сила може існувати тільки тоді, коли є можливість реалізувати програмні засади. Тому до нас влилися останнім часом серйозні підприємці, бізнесмени, які готові допомагати у вирішенні практично всіх питань, які стоять в організації. Тому я хочу зазначити, що у нас є декілька серйозних бізнесменів, які допомагають нам у вирішенні наших питань. Я й сам плачу партійний внесок зі своєї пенсії, і нормальний, щоб ви знали. У мене вже питали про Миколу Леонідовича Онула. Так, це людина, яка бореться з режимом, і в тому числі допомагає обласній  організації вирішувати її питання, – зізнався нарешті Ревенко.

 

Тим часом під вікнами офісу, у якому проходила прес­конференція, розгорнувся пікет УДАРівців. Представники партії Кличка продовжили вимагати у Ревенка повернути кошти, заборговані ще з часів парламентських виборів. Однак той проігнорував пікетувальників і назвав скандування «Ревенко, віддай гроші!» провокацією.

e-max.it: your social media marketing partner