Ганьба – це найневинніша назва того, що відбувається в парламенті! – Сергій Ларін

,

larin4Змінивши оцінку роботи уряду із незадовільної на гарну, Верховна рада на вчорашньому засіданні нарешті прийняла відставку Арсенія Яценюка. Новим Прем'єр­міністром депутати обрали Володимира Гройсмана, а в крісло голови Верховної ради сів Андрій Парубій.

Одним «пакетним» голосуванням обранці затвердили склад нового уряду, до якого увійшли кілька міністрів із попереднього. Зокрема, свої портфелі зберегли міністр закордонних справ Павло Клімкін, міністр оборони Степан Полторак, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр юстиції Павло Петренко. Дісталося міністерське крісло і нашому земляку, екс­губернатору області Вадимові Чернишу, якого призначено міністром із питань АТО та окупованих територій.

Ганьбою вважає усе, що відбувалося у стінах Верховної ради, народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін.

– Ганьба – це найневинніша назва того, що відбувається в парламенті! Клоуни переплутали купол цирку з куполом Верховної ради! Неіснуюча коаліція вибирає черговий недієздатний Кабмін. Підписи під коаліційною угодою ніхто в очі не бачив. Але хіба це когось хвилює?! Хіба когось хвилює, що вони голосують договорняками?! Мабуть, це нові європейські традиції – в одну постанову запихати і звільнення, і призначення, і скасування власних рішень? Прозріли, що робота Кабміну Яценюка з незадовільнї раптом стала гарною? Ох, Байден же похвалив...

Недокоаліція разом із недокабміном продовжують копати яму, яку почав камікадзе.

Якби копали для себе, було б чудово! Копають під УКРАЇНУ! – дав оцінку подіям у парламенті Сергій Ларін на своїй сторінці у Facebook.
e-max.it: your social media marketing partner