РДА не може прийняти ваш дзвінок. Зателефонуйте, будь ласка, пізніше!

,

782Номер мобільного телефону тої чи іншої РДА знайти нині не проблема. На сайті облдержадміністрації є зведена інформація з короткою історичною довідкою про район, даними, хто його очолює, там вказана  поштова і електронна адреси, а також телефони. Серед них є і номер мобільного зв’язку. Утім, додзвонитися за ним і почути помічника чи секретаря керівника території – майже неможливо.

«На жаль, зв’язок відсутній з вашим абонентом…», «Номер не обслуговується, «На даний момент абонент не може прийняти ваш дзвінок…». Такі відповіді «КП» отримала, зателефонувавши на мобільні номери до більш як десяти райдержадміністрацій.

У переліку недосяжних – Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Знам’янський, Кіровоградський, Новоархангельський, Олександрівський, Олександрійський, Петрівський, Світловодський та Ульяновський райони.

Працюють мобільні телефони лише у чотирьох райдержадміністраціях. Приємно здивувало, що у Новогородківській РДА на дзвінок відповів особисто очільник району Олександр Загреба, люб’язно поцікавившись, що ми хотіли…

Оригінальну і вже точно неочікувану відповідь на дзвінок «КП» отримала, сподіваючись, що телефонує до Новоукраїнської РДА. «І кому це там не спиться?!», – піднявши слухавку, запитав чоловічий голос. Про всяк випадок зазначимо, що розмова відбувалася опівдні. Кого саме ми розбудили у приймальні адміністрації, з’ясувати не вдалося. Проте чоловік ще з півгодини намагався з’ясувати, кому ж був потрібен, набираючи вхідний номер із різних телефонів.

Подзвонивши на мобільний Долинської РДА, що вказаний на сайті ОДА, ви потрапите аж ніяк не до райдержадміністрації. На дзвінки відповідає дівчина, яка запевняє, що жодного відношення до чиновників не має.

«Лівих» номерів вистачає й серед стаціонарних телефонів. Наприклад, зателефонувавши на один із вказаних на сайті номерів Компаніївської РДА, «КП» відповіли, що потрапили у приватну квартиру. Господиня невдоволеним голосом повідомила, що цей номер «вже сто років, як не адміністрації»…

Попри те, що на мобільний телефон у Новгородківській РДА відповів сам керівник території, стаціонарні там мовчать. А спроб додзвонитися упродовж робочого дня було чимало.

 Не краща ситуація й у Бобринецькій, Новомиргородській, Онуфріївській та Устинівській РДА. На сайті облдержадміністрації взагалі не вказані їхні мобільні номери. Стаціонарні, щоправда, там в основному відповідають.

Узагалі ніяк не вдалося зв’язатися журналістам «КП» з Добровеличківською та Новоархангельською адміністраціями.
e-max.it: your social media marketing partner