Подвійні стандарти: один день Михальонок бореться за свободу слова, а вже наступного – подає в суд на газету

,

840Кіровоградському майданівцю Сергію Михальонку, який публічно бореться за свободу слова й вільну думку, не сподобалося, що «КП» опублікувала статтю про чвари всередині опозиції через гроші, і він і вирішив «затягати» по судах неугодну пресу.

Після публікації в «КП» статті, де йшлося про чвари всередині кіровоградської опозиції, причиною яких стали гроші, які люди пожертвували на Майдан, опозиціонер раптом згадав: свобода слова – це зло, яке потрібно знищити. І цей процес він розпочав із телефонного дзвінка до редакції.

Михальонок так верещав у слухавку, що дрижали стіни. Погрожував розправою, вимагав відкрити джерела, які розповіли про внутріопозиційні стосунки і про розтрати пожертв… Видно, дуже не сподобалося опозиціонерові, що журналіст показав його скелет у шафі.

Коли ж «КП» попросила надати докази, які б довели зворотне, керівник кіровоградського Майдану чомусь відмовився це зробити.

Нині, як знову ж таки повідомляють джерела з оточення Михальонка, він активно готує позов до суду. Вони також зазначають, що той поставив собі за мету обібрати газету до нитки, для чого заручився послугами одного з найдорожчих адвокатів обласного центру.

Тут знову виникає запитання, чиїм коштом сплачуватиме за роботу юриста керівник кіровоградського Майдану? Адже, за словами джерел, грошей у нього знову немає.
e-max.it: your social media marketing partner