Боєць АТО, який отримав травму голови, потребує фінансової допомоги

, Олена Сідорова

9501Місяць тому тисячі кіровоградців поширили інформацію «КП» про те, що 29-річному учаснику АТО Зауру Рзаєву, який отримав серйозну черепно-мозкову травму на виробництві, потрібні донори крові. Тоді рідні впевнилися, що існують доб­рі серця, бо на це прохання відгукнулися сотні людей, кров яких врятувала чоловікові життя. Нині Заур нарешті вийшов із реанімації й потребує іншої підтримки – фінансової.

Час після отримання травми видався важким і для рідних, і для самого Заура. Зараз він робить перші впевнені кроки, втім ще місяць тому лікарі давали мінімальні шанси на життя.

– Із наслідків травми – часткова втрата пам’яті, невелике порушення координації, він значно схуд, ходити йому важко, паморочиться в голові...­ Організм дуже слабий, а тому потребує тривалого відновлення. Для лікарів він – диво, бо шанси на життя були мізерні. Динаміка відновлення позитивна. Заура вже виписали з лікарні додому. Далі – рік реабілітації й операція, – розповідає «КП» родич вояка – Олексій.

Кошти рідні збирають на титанові пластини, які мають імплантувати в голову. Операція і купівля обійдеться приблизно в 100 тисяч гривень.

– Самі пластини коштують 60 тисяч гривень. Решта – операція, медикаменти і супутні послуги. Пластини потрібні для того, щоб нормально функціонував мозок. Після цього йому треба буде ще тривала реабілітація, – пояснює родич і додає, якщо небайдужі люди зможуть підтримати хоча б мінімальною сумою – Заур і його сім’я будуть безмежно вдячні.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7573 2634 1338 (Рзаєва Оксана Броніславівна, мама).

Детальна інформація за телефонами: (050) 021-31-49 (Оксана) або (050) 311-97-89 (Олексій).

«КП» нагадує: у соцмережах орудують шахраї, які знімають кошти з благодійних рахунків важкохворих. Ніколи нікому не повідомляйте будь-які дані вашої банківської картки!
e-max.it: your social media marketing partner