Для мене дуже важливо знати, що я потрібна людям! – збір коштів на лікування кіровоградського грумера триває

,

00623«КП» уже неодноразово зверталася до своїх читачів про допомогу Олені Митрофановій – кіровоградському грумеру, яка бореться з раком головного мозку. Збір коштів на лікування жінки триває. Сто тисяч гривень – захмарна сума для рідних хворої.

– Ще 15 років тому мені поставили діагноз – пухлина головного мозку. Я пройшла немало хіміотерапій, постійно тримаю хворобу на контро­лі. Досі самотужки справлялися з цією ситуацією, заощаджували, збирали кошти. Але зараз уже несила… Аби щось продати – необхідний час, а у мене і його немає. Ми ніколи не просили про допомогу, 15 років справлялися самостійно. А тут… не знаю, як бути. Якщо хтось зможе допомогти, я буду безмежно вдячна, – крізь сльози розповідала Олена Митрофанова.

Жінка каже, у кіровоградських і столичних лікарів, до яких вона зверталася, різне бачення подальшого лікування. Кіровоградські радять негайно проходити опромінення, а київські – поспостерігати за перебігом хвороби.

– У будь-якому випадку такої суми у мене немає, вдалося зібрати лише десять тисяч гривень. Утім щиро вдячна всім, хто допоміг і продовжує допомагати. Для мене дуже важливо знати, що я потрібна людям. Я втомилася хворіти, хочу просто жити! – говорить Олена Митрофанова.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 4996 4964 8258 (Митрофанова Ірина Олександрівна, донька).

Детальну інформацію можна отримати за телефоном: (099) 062-73-22 (Олена Анатоліївна Митрофанова).
e-max.it: your social media marketing partner