Важкохворій Сашуні з Благовіщенського, життя якій рятують в Ізраїлі, терміново потрібні гроші

, КП

00686Восьмирічній Сашуні Шевчук із Благовіщенського терміново потрібна фінансова допомога. У дівчинки ціла низка хвороб – патологія розвитку спинного мозку, синдром натягнутого спинного мозку, синдром Кіарі, порушення тазових органів, двосторонній гідронефроз і хронічна ниркова недостатність. В Україні лікарі не змогли допомогти, тому життя дівчинці рятують ізраїльські медики. Зараз дівчинку лікують вже у борг, який становить 26 тисяч 880 доларів.

– Коли в Україні лікарі вже нічим не могли допомогти моїй дитині, ми звернулися в клініку Рамбам в Ізраїлі. 17 серпня Сашуні зробили операцію на голові, щоб прибрати синдром Кіарі, але донька операцію перенесла дуже важко, три тижні лежала в лікарні. За цей час Саші повторно три рази зашивали рану, з якої постійно підтікала спинномозкова рідина. А коли її виписали і вже через кілька днів ми планували полетіти в Україну, то у Саші трапився напад епілепсії, раніше такого не було. Її забрала швидка. Сашуні ставало все гірше, їй зробили ще одну термінову операцію у борг. Так само у борг її зараз лікують, доки не стане краще. Зараз Саша в реанімації, – розповідає «КП» мама дівчинки Анна і благає усіх небайдужих про допомогу. – За роки лікування ми витратили все, що мали. Буду вдячна за будь-яку допомогу, адже для мене сума боргу – це величезні гроші.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7572 9322 8740 (Шевчук Анна Федорівна – мама).


Деталі за телефоном: (096) 146-13-18 (Анна Шевчук – мама). Дзвінки та повідомлення тільки через Viber, оскільки жінка за кордоном).

e-max.it: your social media marketing partner