Жінка зі Знам’янки благає врятувати її важкохвору доньку

, КП

01704Семирічній Вероніці зі Знам’янки лікарі діагностували вірус папіломи людини, який викликав численні ускладнення. Хвороба прогресує, дівчинці призначили дороговартісне лікування і готують до операції. Але грошей на лікування зовсім немає. Мама Вероніки благає небайдужих допомогти врятувати доньку.

– Спочатку сказали, що у Вероніки поліп анального отвору, його видалили. Операція пройшла добре. Через тиждень після неї почали з’являтися нові такі утворення. Потім з’ясували, що то не поліп,  а вірус папіломи. Ті утворення не можна було чіпати. Ми почали лікувати антивірусною терапією і на фоні цього з’явилися ускладнення – кондиломи періанальної області, дуоденогастральний рефлюкс, гіперацидний гастрит, функціональне порушення кишківника, постгеморагічна анемія першого ступеня, – жаліється «КП» мама дівчинки – Ольга.


Зараз Вероніка приймає ліки вдома. Незабаром їй потрібно їхати у Київ. Втім вже зараз грошей на лікування не вистачає.


– 18 грудня маємо знову їхати у Київ і там вже скажуть про подальше лікування. Готують її до планової операції. Ще у вересні попередньо нам сказали, що операція коштуватиме близько 80 тисяч гривень. Я медик, зарплата не велика. Зараз у місяць на лікування витрачаю півтори-дві тисячі, вже стільки боргів, що руки просто опускаються, – каже Оля і просить усіх небайдужих про допомогу.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту «Приватбанку»: 5168 7573 0115 6107 (Ольга Ходарева – мама).


Деталі за телефоном: (067) 943-59-79 (Ольга – мама).

e-max.it: your social media marketing partner