Кіровоградцю, у якого пухлина головного мозку, потрібні гроші на лікування

, КП

0201414-річному Олександру Міхеєву з Кіровограда потрібна фінансова допомога. Лікарі діагностували хлопцю пухлину головного мозку і направляють на лікування у Київ. Але у родини зовсім немає грошей, тому вони звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти.

– 16 січня Саша потрапив в обласну дитячу лікарню. У нього виявили пухлину головного мозку, яка зачіпає одразу лобову, тім'яну і скроневу частини і знаходиться досить глибоко. Також зараз у нього дуже ослаблена права сторона тіла. Йому направили в Інститут нейрохірургії у Києві. Там ще обстежуватимуть і оперуватимуть, – розповідає «КП» сестра Олександра – Ксенія.


Київські лікарі попередньо озвучили ціну лікування – 120 тисяч гривень. Але для родини Сашка така сума непідйомна.


– Нам сказали, що лікування, аналізи й операція у середньому коштуватиме близько 120 тисяч гривень. Але точну суму скажуть вже, коли приїдемо. Але навіть цих грошей у нас немає. Адже мамі нещодавно зробили операцію, у неї рак молочної залози, зараз вона також лікується. А чотири роки тому від раку помер тато. Без допомоги небайдужих наша родина не впорається, будь ласка, допоможіть, – звертається Ксенія.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7573 3340 0200 (Міхеєва Людмила Григорівна – мама).


Деталі за телефоном: (066) 845-96-06 (Ксенія Міхеєва – сестра).

e-max.it: your social media marketing partner