Я втомилася задихатися: Ані з Голованівського району потрібні кошти на лікування

, Олена Сідорова

0228726-річна Анна Островерха з села Табанове Голованівського району потребує допомоги. У дівчини рідкісний діагноз – муковісцидоз. Рівень кисню в її крові може подекуди становити вполовину менше норми. Від цього дівчина не може нормально дихати. У такому стані, наголошують волонтери, не виживають. Втім, Анна тримається і вірить у диво. Нині їй вкрай потрібен портативний кисневий концентратор.

За освітою дівчина – психолог, вишиває бісером картини й ікони, мріє просто вийти на прогулянку.

– Ось уже чотири роки я прив’язана до кисневого концентратора. Для мене навіть поїздка в лікарню, щоб здати аналізи, це необхідність, але для організму – випробування, стрес, бо сатурація (рівень кисню в крові – «КП») падає іноді до 45% без кисню. Більша частина мого життя проходить у палатах лікарень чи вдома в кімнаті, доки вистачає шлангу... – зізнається Аня.

Зараз волонтери благодійного фонду «Відкриті долоні» збирають кошти на портативний концентратор. Ціна здійснення мрії – 118 тисяч гривень. Залишилося зібрати 112 тисяч гривень.

– Завдяки йому я зможу вийти на свіже повітря, прогулятися, зустрітися з друзями і не боятися, що не вистачить кисню, – пояснює Аня.
 

Допомогти можна, перерахувавши кошти: ПАТ КБ «ПриватБанк» (у гривнях), Код ЄДРПОУ 38662944, МФО: 300711, р/р 26007052730058. Одержувач БФ «Відкриті долоні». Вказати призначення платежу: «Добровільна пожертва на програму для Островерхої Анни».
 

Додаткову інформацію можна отримати у координатора фонду за номером: (066) 817-17-09 (Ольга).

e-max.it: your social media marketing partner