Молода кіровоградка потребує коштів на операцію, аби стати на ноги

, Олена Сідорова

03812Жителька обласного центру Анастасія Прахова для того, щоб стати на ноги, потребує фінансової підтримки. Їй на операцію потрібно 60 тисяч гривень, повідомляють у регіональному відділенні Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД».

Ще кілька днів тому вона могла ходити, але одного дня раптово не змогла встати з ліжка.

– Два тижні тому я не могла стати на ногу. Поїхала в лікарню, сказали, що я взагалі не буду ходити, якщо не зроблю операцію з протезування суглоба. Операція коштує 60 тисяч гривень. Мені дали часу – два тижня… У мене немає таких коштів…, – розповідає жінка.

Анастасія пригадує, взимку 2013 року вона впала і більше не змогла нормально стати на ногу. Тоді у лікарні їй не могли поставити правильний діагноз. Коли зробила МРТ, лікар сказав, що проблема із суглобом сталася раніше – коли жінка потрапила в аварію. Але тоді це ніхто не помітив. Весь цей час жінка ходила на милицях, потім спиралася на паличку, кульгала.

З часом суглоб стирався, врешті – лопнув. Настя стояла в черзі, щоб отримати безкоштовний протез, однак минуло вже шість років. Нині операція потрібна терміново.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Райффайзен Банк Аваль»: 4119 9710 1004 9783 (Анастасія Прахова-Тиниченко).

e-max.it: your social media marketing partner