Ані Куценко зі Знам’янки, яка отримала тяжкі опіки, потрібні кошти на термінову пластичну операцію

,

03427«КП» уже розповідала про біду, що трапилася з дванадцятирічною Анею Куценко зі Знам’янки. Торік через необережне поводження з сірниками на дівчинці спалахнула сукня. Дитина отримала тяжкі опіки. Увесь рік у лікарнях і санаторіях їй лікували шкіру, на якій залишилися грубі рубці. У вересні Ані робитимуть чергову пластичну операцію з видалення рубців, але для цього треба розтягти її власну шкіру, аби потім було чим робити пересадку. На перший етап – вживлення еспандерів і розтягування шкіри – потрібно 27 тисяч гривень.

– Операцію призначили на серпень. Ані під шкіру вживлять еспандери, які поступово збільшуватимуть у розмірі, щоб розтягувалася шкіра. Думали, цю операцію зроблять, коли їй виповниться 13 років, але в неї почали рости молочні залози, а грубі рубці не дають, натягують шкіру. Їх треба видаляти, а потім на рану пересадити власну шкіру. Тому лікарі вирішили робити пластику раніше, – пояснює мама дівчинки – Наталя Куценко.

Жінка каже, щомісяця тільки на зволожуючі мазі витрачає 37 тисяч гривень. На еспандери й операцію коштів уже не вистачає.

– Безмежно вдячна всім за допомогу: і тим, хто підтримав грошима, і тим, хто просто помолився за мою дитину. Вірю, люди допоможуть нам побороти біду, – сподівається мама дівчинки.

 

Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту «Приватбанку»: 4149 4978 4584 4242 (Куценко Наталя Сергіївна).

Телефон для довідок: (099) 948-94-79.

03851

e-max.it: your social media marketing partner