Хворій на рак жінці з Помічної потрібні кошти на термінову операцію

,

03875Оксана Поберецька з Помічної Добровеличківського району вже тривалий час бореться з тяжкою недугою – раком легень. Жінка вже пройшла три хіміотерапії, курс опромінення, шість операцій, чотири з них на легенях. Нещодавно в обох легенях знову виявили метастази, на чергове хірургічне втручання потрібно майже 20 тисяч гривень. Родина на лікування витратила вже всі заощадження, але Оксана не втрачає надії і продовжує боротися за своє життя і просить усіх небайдужих допомогти їй коштами у цьому нелегкому двобої.

– Діагноз мені поставили ще у 2014 році, а до цього три роки ходила до лікарів і вони не могли визначити, що мене турбує. Потім у Кіровограді таки сказали, що у мене доброякісна пухлина і вже хотіли видаляти, але лікар засумнівався і сказав зробити МРТ. Тоді вже стало зрозуміло, що це онкологія, – розповідає Оксана Поберецька.

Видаляли пухлину і лікування жінка проходила в столичному інституті раку.

– Спочатку було три хімії і курс променевої терапії. Після цього – шість операцій, чотири з них на легенях. Останню операцію зробили у січні цього року, на той час вона коштувала 18 тисяч гривень. Після неї призначили чотири курси хіміотерапії, які я пройшла. На останньому обстеженні виявили метастази в обох легенях. Знову треба оперативне втручання, – додає Оксана.

Лікарі кажуть, у жінки є всі шанси побороти недугу. Єдине, чого вона зараз потребує – кош­тів. Оксана просить усіх небайдужих підтримати її і допомогти у нелегкому двобої з хворобою.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7420 2603 7485 (Поберецька Оксана).

Довідки за телефоном: (096) 842-21-62 (Андрій, чоловік)


фото: із соцмережі

e-max.it: your social media marketing partner