У Кіровограді потрібна фінансова допомога малюку, який проковтнув батарейку

, Олена Сідорова

05005В обласному центрі півторарічний Артем Савченко проковтнув батарейку-таблетку. Стан хлопчика дуже тяжкий, лікарі борються за його життя. Цю інформацію підтвердили в Кіровоградській центральній лікарні, де працює мама дитини – Яна, пише CBN.

Артем грався з іграшкою на батарейках, поки батько відвернувся, готуючи суміш для годування, хлопчик витяг батарейку і проковтнув її.

За час, поки дитині зробили знімок та дістали батарейку, вона встигла роз’їсти стравохід, утворивши дірку діаметром близько одного сантиметра.

Ураження потягнуло за собою низку інших діагнозів – пневмонія, зараження крові тощо. Для того, щоб хлопчик міг жити, йому в стравохід встановили штучний стенд.

Зараз Артема перевезли в Охматдит до Києва, бо там частина ліків безкоштовна, але решту доводиться купувати. Реабілітація займе не менше двох років, якщо все піде добре.

Збором коштів на реабілітацію дитини займається благодійний фонд «Країна добрих справ».

Реквізити фонду: ПАТ КБ «Приватбанк» ВБФ «КРАЇНА ДОБРИХ СПРАВ» р/р 26006052643111 МФО 320649 ЕДРПОУ 40336389, призначення платежу: на лікування Савченко Артема.

Збирають кошти для хлопчика і у центральній районній лікарні.

Телефон мами Артема: (095) 036-47-78 (Яна).
e-max.it: your social media marketing partner