Допоможіть листоноші з сорокарічним стажем із Бобринця стати на ноги

,

05132У нейрохірургічному відділенні обласної лікарні в тяжкому стані знаходиться 64-річна Тетяна Турчанова. Їй зробили складну операцію на хребті. Нині жінка паралізована, але лікарі дають усі шанси, що вона зможе стати на ноги, якщо продовжувати лікування і реабілітацію. На жаль, родина вже вичерпала всі кошти на операцію і на подальше лікування просить допомоги у небайдужих.

– Мама більше сорока років пропрацювала листоношею в Бобринецькому відділенні «Укрпошти». Ще у вересні минулого року носила пошту по місту. Біда підкралася несподівано – в грудному відділі хребта виявили два новоутворення, які тиснули на спинний мозок, що викликало параліч нижньої частини тулуба, – розповіла донька хворої – Наталя.

Днями жінку прооперували. Нині вона знаходиться в обласній лікарні. Лікарі кажуть, шанси стати на ноги є, але успіх залежатиме від подальшого лікування і реабілітації, які вона мусить пройти протягом найближчого місяця.

– На операцію ми витратили 50 тисяч гривень. Ще приблизно стільки ж треба на реабілітацію. Місяць мама лежатиме в обласній лікарні, а потім її переведуть під нагляд лікарів додому. Наші заощадження уже вичерпалися. Але медики обнадіюють, якщо продовжувати лікування, вона стане на ноги, – продовжує Наталія і просить усіх небайдужих допомогти, кому скільки не шкода.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту «Приватбанку»: 5168 7555 2198 9125 (Вербова Наталія Леонідівна). Телефон для довідок: (066) 755-60-34.

фото: надане родиною
e-max.it: your social media marketing partner