Шестирічному Валіку Луніну для порятунку життя потрібно 200 тисяч гривень

,

06004Шестирічному Валіку Луніну з Кропивницького потрібна допомога небайдужих. Хлопчик від народження бореться за життя. У нього – вроджена вада серця, множинні дефекти міжшлуночкової перетинки, косо­­окість і затримка мовного розвитку.

– Найбільша мрія нашого Валіка – подорожувати потягом по всьому світу, але головне – погуляти Києвом. Він любить транспорт – машинки, літаки, потяги. Головне – їхати. А от для нас найважливіше – врятувати синочка. Для цього треба якнайшвидше зібрати 200 тисяч гривень на операцію. Часу обмаль, а сума для нашої родини непосильна, – розповідає мама малого Наталя.

У лютому Валіку виповниться сім і його мама молиться, щоб цей день наро­­д­­жен­­ня хлопчик відсвяткував зі здоровим серцем.

Коли хлопчик народився, лікарі не помітили хвороби серця. Спочатку лікували пневмонію, та після чергового обстеження помітили вроджену ваду серця.

У 2012-му Валіка прооперували вперше – звузили легеневу артерію. За прог­­нозами лікарів, дефекти з часом мали б самостійно зникнути, однак до сьогодні цього не сталося.

Сучасна медицина має альтернативу оперативному лікуванню – ендоваскулярне закриття дефекту за допомогою оклюдера – спеціального пристрою, який через катетер вводиться і закриває патологічний отвір. Хлопчику їх треба два. Вартість – майже 200 тисяч гривень.

Аби врятувати маленьке життя, необхідно якнайшвидше зібрати кошти на операцію. Важлива кожна гривня і кожен день, адже час нещадно зменшує шанси на одужання.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на рахунок благодійного фонду «ДивоЖиття» у «Приватбанку»: 26003052916748, МФО: 323583. Код за ЄДРПОУ: 42467845.

Призначення платежу: «Благодійна допомога для Валентина Луніна».

Або на картку «Приватбанку»: 5169 3305 1646 6080 (директор фонду Вікторія Семененко).

фото: із соцмережі
e-max.it: your social media marketing partner