Школярці з Бобринця потрібні кошти на операцію хибного суглоба

,

06250Вісім місяців п’ятнадцятирічна Людмила Чабаненко з Бобринця не ходить, бо після перелому ноги у неї розвинувся посттравматичний хронічний остеомієліт великої гомілкової кістки і хибний суглоб. Аби стати на ноги, дівчинці потрібна операція, яка коштує 150 тисяч гривень. Сума для родини непідйомна.

– Стався прикрий випадок, Люда отримала перелом ноги. У районній лікарні їй на два місяці поставили апарат Єлізарова, а потім ще два місяці нога була в гіпсі. Коли зняли і донька почала потроху спиратися на ногу, відкрилася рана і кістка просто зігнулася, – розповідає мама дівчинки – Віра.

Жінка каже, після шести місяців лікування в Бобринці звернулися в медичні заклади обласного центру і там приголомшили діагнозом – сформувався хибний суглоб через гнійний кістковий остеомієліт.

– Лікарі сказали, треба робити операцію в Києві, і на неї потрібно близько 150 тисяч гривень. Це для мене непідйомна сума, бо маю ще молодшого сина-інваліда, а старшого щойно теж прооперували, – бідкається мама Люди і сподівається на допомогу небайдужих людей.

Поки Віра Чабаненко дякує тим, хто уже підтримав родину у важкий час.

– Дякую всім добрим людям за кожну гривню допомоги. Вірю, моя дитина стане на ноги з вашою поміччю, – сподівається жінка.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту Приватбанку 5168 7573 6259 1283.

Телефон для довідок: (096) 083-38-32 (мама – Віра Петрівна).

фото: із соцмережі
e-max.it: your social media marketing partner